Een kinderboek

Het schrijven van een kinderboek, ik heb het al een aantal jaar in mijn profiel op Twitter staan.  Het spookt dan ook al een enige tijd rond in mijn hoofd om dit daadwerkelijk te gaan doen. Begin 2012 heb ik in grote lijnen een verhaallijn  op papier gezet. Waar zal m’n verhaal over moeten gaan, wie zullen de hoofdpersonen zijn, welke problemen komen er in voor en hoe zal de opbouw zijn. Allerlei vragen waar ik de afgelopen jaren over na heb mogen denken. Daarnaast heb ik, naast veel opgezocht te hebben via internet, al verschillende uitgevers gesproken over de procedure rondom het uitbrengen van een boek.
Met trots kan ik zeggen dat ik deze week de eerste woorden op papier heb gezet! De eerste stap is dus een feit!

Via via kwam ik het boek van Napoleon Hill (Think & Grow Rich) tegen. Ik begon erin te lezen en het heeft mij hier erg bij geholpen. De opzet om o.a. verlangen, vertrouwen, gedachten en doorzettingsvermogen op elkaar af te stemmen wordt op geniale wijze verwoord en omgezet in acties. Het lopen met een idee, maar er niets mee doen is uiteindelijk zonde.

Waar mijn verhaal over zal gaan, houd ik nog even voor mij. Wel zal het geschreven worden voor jongens in de leeftijdsgroep 10 – 14 jarigen. Zodra er meer bekend is, zal ik hierover posten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*