Presenteren

step 1
Fiets ‘m erin Nieuw Schoonebeek

Evenementen en activiteiten, je kunt er niet genoeg van krijgen. Althans, dat vind ik. Iedere keer als ik weer mag presenteren, geniet ik met volle teugen. Ikzelf heb altijd enorm veel waardering voor de organisatie die het toch weer voor elkaar heeft gekregen om iets op te zetten. Gelukkig trekt de economie momenteel weer iets aan, maar de afgelopen jaren was het toch echt niet altijd even gemakkelijk…

Wat je tegenwoordig vaak ziet, is dat organisaties zelf iemand uit eigen geleding naar voren schuiven om het evenement te presenteren. Uiteraard heb ik hier alle begrip voor. Kostentechnisch kun je hier natuurlijk op besparen, maar is het als organisatie verstandig om juist deze keuze te maken?

De afgelopen jaren heb ik vaak de eer gehad om verschillende evenementen te mogen presenteren. Uiteraard varieerde dit, naast het aantal bezoekers ook qua activiteit. Waar het de e
ne keer o.a. ging het om een waterspektakel  tijdens een dorpsfeest, was het de andere keer een festival met landelijk bekende artiesten of een finale  voor jonge ondernemers in Noord-Nederland.

11209428_814601065290400_798956854241173331_n
Finale Young Business Award in Emmen

De passie, de werklust, het enthousiasme, maar ook de spanning van “hopelijk komen er veel mensen” triggert mij
iedere keer weer om mij voor de volle 100% in te zetten. Een goed evenement valt en staat, naast o.a. de organisatie, de vrijwilligers, de opzet en het weer, toch met een presentator die zorgt voor een goede sfeer en met passie zijn werk neerzet.  Of er nu 2000, 1000 of 50 bezoekers aanwezig zijn.

Wellicht organiseer je binnenkort zelf een evenement of activiteit en ben je er nog niet uit of je de presentatie zelf in gaat vullen, of dat je hier ondersteuning voor nodig hebt. Graag denk ik met je mee!  Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier.

Tot snel!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*