Leuke verschillende evenementen

sinterklaasintocht-klazienaveen-2014-01
Sinterklaasintocht (Bron Klazienaveen24.nl)

Via de sociale media worden tegenwoordig talloze evenementen aangekondigd en het lijkt alsof de evenementenbureaus momenteel met bosjes uit de grond komen. Het ene bureau stort zich met name op de zakelijke markt, waar de andere zich meer bezighoudt met particuliere activiteiten.
Momenteel krijg ik veel aanvragen binnen voor verschillende evenementen in, met name, Zuid-Oost Drenthe. Variërend van een Sinterklaasoptocht tot een zakelijke presentatie voor ondernemers. Als presentator / dagvoorzitter moet je dus veel schakelen qua presentatie. Waar je het ene moment kinderen enthousiasmeert voor een intocht, dien je de andere keer te vertellen wat er op het programma staat en informeer je mensen m.b.t. kansen en mogelijkheden op de zakelijke markt. Juist deze afwisseling zorgt ervoor dat ik iedere keer weer gemotiveerd ben om een presentatie te verzorgen. Ondertussen heb ik talloze mensen ontmoet, is m’n netwerk enorm uitgebreid en heb ik verschillende presentatietechnieken aardig weten te verbeteren.

Misschien organiseert u binnenkort zelf een evenement en kunt u hierbij de nodige expertise gebruiken als het gaat om presentatie, of hebt u een vergadering gepland en bent u nog op zoek naar een dagvoorzitter om de bijeenkomst in goede banen te leiden. Graag kijk ik met u naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Wie weet, tot snel!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*